(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Drůbeží játra trošku jinak........PAŠTIKA zatepla i zastudena
Potřebné ingredience
jatra / drubezi nebo veprova / 400g,3 vejce,180ml kysane smetany,trosku podravky,sul,pepr,majoranka a cesnek podle chuti / nemusi byt /,1 dl oleje,strouhanka na zahusteni
Postup přípravy
Jatra uplne rozemeleme / ja pouzivam ponorny mixer /...
Pridame koreni,vejce,smetanu ,olej a zahustime strouhankou,aby smes byla pevnejsi.
Vlejeme do vymazane a vysypane formy / mensi plech /
mozno i REMOSKU.
Peceme asi 30 min.
Priloha-bramb.kase,brambory s cibulkou,steril.okurek.
Vyborne,rychle,levne !!!!!!!!!!!!!!!
Deti nemely rady jatra,ale pri teto pochoutce se oblizuji.........
Mozno jist zatepla i zastudena... Dobrou chut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pridame koreni,vejce,smetanu ,olej a zahustime strouhankou,aby smes byla pevnejsi.
Vlejeme do vymazane a vysypane formy / mensi plech /
mozno i REMOSKU.
Peceme asi 30 min.
Priloha-bramb.kase,brambory s cibulkou,steril.okurek.
Vyborne,rychle,levne !!!!!!!!!!!!!!!
Deti nemely rady jatra,ale pri teto pochoutce se oblizuji.........
Mozno jist zatepla i zastudena... Dobrou chut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Pabuša
(upraveno)
22. 9. 2007, 20:18
Dostala jsem rozmražená játra a musim je zítra zdělat. Váš recept mě zaujal a určitě ho vyzkouším. Syn je zrovna také nemiluje, ale tohle vypadá fakt



nahlásit